AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede yürümek

Kahve falında derede yürümek

Kahve falında derede yürümek kendisini geliştireceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, sevdiği birini kırmaya, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derede yürümek gördüyseniz:

  • İhtiyacınız olmayan şeyler satın alabilirsiniz.

Kahve falında dere boyu yürümek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derede yürümek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yüksek moral sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında derenin içinde yürümek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında dere üzerinde yürümek dertlerden kurtulmaya, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet eder.

Kahve falında akan derede yürümek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derede yürüdüğünü görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz derede yürümek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine alamet eder.

Kahve falında derenin içinden yürümek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir