AnaSayfa / Genel / Kahve falında derenin içinden yürümek

Kahve falında derenin içinden yürümek

Kahve falında derenin içinden yürümek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, destek göreceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında derenin içinden yürümek gördüyseniz:

  • Fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında dere içinde yürümek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derenin içinden yürümek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derenin içinde yürümek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, isabetli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz derede yürümek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında derede yürümek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Kahve falında derede yürüdüğünü görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında dere üzerinde yürümek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında dere kenarında yürümek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir