AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede yürüdüğünü görmek

Kahve falında derede yürüdüğünü görmek

Kahve falında derede yürüdüğünü görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, önün açılacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında derede yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Sabırsız, kırılgan, alıngan veya duygusal kişilerin tepkileriyle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında dere üzerinde yürümek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz derede yürümek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında dere kenarından yürümek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dere içinde yürümek yaralarına da merhem olacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan derede yürümek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında dere boyu yürümek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında derenin içinde yürümek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında derenin içinden yürümek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir