AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere kenarında yürümek

Kahve falında dere kenarında yürümek

Kahve falında dere kenarında yürümek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, hastalıklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında yürümek gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermek için biraz daha beklemelisiniz.

Kahve falında dere kenarından yürümek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işarettir.

Kahve falında dere kenarında yürümek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dere kenarından geçmek güçlendikçe güçleneceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dere kenarında yatmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında dere kenarı görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dere kenarında uyumak gerçek mutluluğu tadacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına delalettir.

Kahve falında dere kenarında namaz kılmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında gezmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir