AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere üzerinde yürümek

Kahve falında dere üzerinde yürümek

Kahve falında dere üzerinde yürümek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında dere üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Anlık çözüm görüntüsü veren şeylere güvenmeyin.

Kahve falında dere kenarında yürümek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derenin içinden yürümek kazancının da azalacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dere kenarından yürümek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet eder.

Kahve falında akan derede yürümek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya yorulmaktadır.

Kahve falında temiz derede yürümek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında dere içinde yürümek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında derenin içinde yürümek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında dere boyu yürümek öz güveninin yerine geleceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir