AnaSayfa / Genel / Kahve falında derenin içinde yürümek

Kahve falında derenin içinde yürümek

Kahve falında derenin içinde yürümek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, ne yöne gideceğine, günden güne kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derenin içinde yürümek gördüyseniz:

  • Enerji fazlanızı yürüyüşlere çıkarak ya da spor yaparak atabilirsiniz.

Kahve falında derenin içinde yürümek sıkıntılardan kurtulmaya, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına işaret eder.

Kahve falında derenin içinden yürümek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dere içinde yürümek sorunların biteceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derede yürüdüğünü görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dere üzerinde yürümek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz derede yürümek üzüntülerini bölüşeceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan derede yürümek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dere kenarından yürümek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir