AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere kenarından yürümek

Kahve falında dere kenarından yürümek

Kahve falında dere kenarından yürümek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, köşeye sıkıştıracağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dere kenarından yürümek gördüyseniz:

  • Merak sizi farklı yönlere, yerlere veya bilgilere taşıyabilir.

Kahve falında dere kenarından yürümek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine tabir olunur.

Kahve falında dere kenarında yürümek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine delalettir.

Kahve falında dere kenarında oturmak muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında dere kenarında ağaç görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, yüksek bir makamı olacağına delalet eder.

Kahve falında dere kenarında bebek görmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında ev görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dere kenarında piknik yapmak korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında dere kenarında gezmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir