AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan derede yürümek

Kahve falında akan derede yürümek

Kahve falında akan derede yürümek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, onlara doyasıya sarılacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, kendine çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan derede yürümek gördüyseniz:

  • Görev veya sorumluluklarınızı ihmal etmeniz ya da tam olarak yerine getirmemeniz nedeniyle problemler oluşabilir.

Kahve falında akan derede yürümek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında berrak akan dere görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan derede yıkanmak rahat şekilde yaşayacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akan dereden su içmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında çamur akan dere görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, rızkın ve kısmetin artacağına inanılır.

Kahve falında az akan dere görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında akan dere görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulur.

Kahve falında temiz akan dere görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir