AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereden su aktığını görmek

Kahve falında dereden su aktığını görmek

Kahve falında dereden su aktığını görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, maddi olanaklarının artacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca tabir olunur.

Kahve falında dereden su aktığını gördüyseniz:

  • Problemli işler, planlar ya da düzenlemeler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında dereden su aktığını görmek her anlamda güçleneceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalettir.

Kahve falında su akmayan dere görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında derenin ters aktığını görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında dereden süt aktığını görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına yorulur.

Kahve falında akmayan dere görmek çok üzüntü duyulacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Kahve falında dereden kan aktığını görmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında derenin aktığını görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir