AnaSayfa / Genel / Kahve falında su akmayan dere görmek

Kahve falında su akmayan dere görmek

Kahve falında su akmayan dere görmek ruhunun dinleneceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su akmayan dere gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak asmamalı veya planlarınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında su akmayan dere görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dereden su aktığını görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dereden kan aktığını görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında derenin aktığını görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında akmayan dere görmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında derenin ters aktığını görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında dereden süt aktığını görmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında su aktığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir