AnaSayfa / Genel / Kahve falında derenin ters aktığını görmek

Kahve falında derenin ters aktığını görmek

Kahve falında derenin ters aktığını görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, çok mutlu günler geçireceğine, iç açıcı sözlere, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, yaşananları unutturacağına rivayet eder.

Kahve falında derenin ters aktığını gördüyseniz:

  • Çabuk karar verebilir, kararlarınızı çabuk yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında derenin ters aktığını görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında denizin ters aktığını görmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, güzel bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında nehrin ters aktığını görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ters akan dere görmek güzel bir yola çıkılacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında derede ters yüzmek işlerde aksilikler yaşanacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında dereden süt aktığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derenin aktığını görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına inanılır.

Kahve falında dereden kan aktığını görmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir