AnaSayfa / Genel / Kahve falında akmayan dere görmek

Kahve falında akmayan dere görmek

Kahve falında akmayan dere görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında akmayan dere gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ihmal etmeniz veya çok fazla sosyalleşmeniz ilişkilerinizde problemlere neden olabilir.

Kahve falında derenin ters aktığını görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında dereden su aktığını görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derenin aktığını görmek belki ölümler görüleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında su akmayan dere görmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akmayan dere görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine yorulur.

Kahve falında dereden kan aktığını görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında dereden süt aktığını görmek falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine rivayet eder.

Kahve falında rahimden kan aktığını görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, şansın yüze güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir