AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereden kan aktığını görmek

Kahve falında dereden kan aktığını görmek

Kahve falında dereden kan aktığını görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, kazancın günden güne artacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dereden kan aktığını gördüyseniz:

  • Gerçeklere dayalı ani kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında dereden kan aktığını görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında derenin ters aktığını görmek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su akmayan dere görmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akmayan dere görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına tabir olunur.

Kahve falında dereden su aktığını görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına yorulur.

Kahve falında dereden süt aktığını görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına inanılır.

Kahve falında derenin aktığını görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına işarettir.

Kahve falında başka birinden kan aktığını görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir