AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereden süt aktığını görmek

Kahve falında dereden süt aktığını görmek

Kahve falında dereden süt aktığını görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, iyi haberler alınacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dereden süt aktığını gördüyseniz:

  • Heyecan verici olmayan iş, ilişki ya da anlaşmalar hevesinizi kırabilir.

Kahve falında dereden süt aktığını görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su akmayan dere görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayır dualarına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derenin aktığını görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında akmayan dere görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dereden su aktığını görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, yüzünde güller açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dereden kan aktığını görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işarettir.

Kahve falında derenin ters aktığını görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir