AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereden para toplamak

Kahve falında dereden para toplamak

Kahve falında dereden para toplamak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında dereden para toplamak gördüyseniz:

  • Israrlı bir yaklaşımınız dikkatleri üzerinize toplamanıza neden olabilir.

Kahve falında dereden para toplamak rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında dereden odun toplamak bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında dereden taş toplamak parasının ve malının eksilmeyeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dereden balık toplamak bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında dereden altın toplamak adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işaret eder.

Kahve falında dereye para atmak sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında yabancı para toplamak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde bozuk para toplamak deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir