AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereden altın toplamak

Kahve falında dereden altın toplamak

Kahve falında dereden altın toplamak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, dileklerinin yerine geleceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dereden altın toplamak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmeniz istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında dereden altın toplamak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dereden taş toplamak hedeflerini tutturamayacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dereden para toplamak uzun uzun dalıp gideceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine inanılır.

Kahve falında dereden balık toplamak onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında dereden odun toplamak sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa inanılır.

Kahve falında derede altın bulmak bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında derede altın görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında sudan altın toplamak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir