AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereden odun toplamak

Kahve falında dereden odun toplamak

Kahve falında dereden odun toplamak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, ümitsizliğe işaret etmektedir.

Kahve falında dereden odun toplamak gördüyseniz:

  • daha çok şansınızı zorlamamalısınız.

Kahve falında dereden odun toplamak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle odun toplamak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında dağda odun toplamak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına yorulur.

Kahve falında kuru odun toplamak işlerin sarpa saracağına, uygulayacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta odun toplamak endişe veren durumların düzeleceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan odun toplamak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet eder.

Kahve falında denizden odun toplamak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan odun toplamak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir