AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde bozuk para toplamak

Kahve falında evde bozuk para toplamak

Kahve falında evde bozuk para toplamak aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, satışların düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde bozuk para toplamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri veya alacağınız haberleri doğru değerlendirmeli, gerekirse olayların dışında kalmalısınız.

Kahve falında evde bozuk para toplamak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk para yerden toplamak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, tatsız durumların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarından bozuk para toplamak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine yorulur.

Kahve falında yolda bozuk para toplamak canının sağ olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulur.

Kahve falında topraktan bozuk para topladığını görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında bozuk paraları toplamak kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı bozuk para toplamak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan bozuk para toplamak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, aynı karşılığı alamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir