AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereden balık toplamak

Kahve falında dereden balık toplamak

Kahve falında dereden balık toplamak emeklerinin karşılığını alacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dereden balık toplamak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz birtakım sıkıntılar içine girebilirsiniz.

Kahve falında dereden balık toplamak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında dereden para toplamak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine delalet eder.

Kahve falında dereden taş toplamak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında dereden odun toplamak üzüntüden sonra ferahlamaya, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında dereden altın toplamak kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına alamet eder.

Kahve falında dereden elle balık tutmak ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalet eder.

Kahve falında derede elle balık tutmak kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında dere içinde balık görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir