AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereden taş toplamak

Kahve falında dereden taş toplamak

Kahve falında dereden taş toplamak atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, önünün açık olacağına işaret eder.

Kahve falında dereden taş toplamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseleri, aslında öyle olmasalar bile sizden güçlü görme eğilimindesiniz.

Kahve falında dereden taş toplamak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dereye taş atmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işarettir.

Kahve falında dere taştığını görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına işarettir.

Kahve falında taşlı dere görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derenin taştığını görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında taşmış dere görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine işaret eder.

Kahve falında derede taş görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derelerin taştığını görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, büyük bir özgüven kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir