AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinden kan aktığını görmek

Kahve falında başka birinden kan aktığını görmek

Kahve falında başka birinden kan aktığını görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına inanılır.

Kahve falında başka birinden kan aktığını gördüyseniz:

  • Huysuz birine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında başka birinden kan aktığını görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden kan aktığını görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, elindekileri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göbeğinden kan aktığını görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağından kan aktığını görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında bacaklarından kan aktığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına yorulur.

Kahve falında göbek deliğinden kan aktığını görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından kan aktığını görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında musluktan kan aktığını görmek parasını ve malını kaybedeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir