AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede elle balık tutmak

Kahve falında derede elle balık tutmak

Kahve falında derede elle balık tutmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında derede elle balık tutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan kimseler sizdeki enerjiyi açıkça hissedebilirler.

Kahve falında dereden elle balık tutmak çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derede elle balık tutmak eve kapanıp, kendine döneceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derede balık tutmak uzun bir hayat yaşayacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına yorulur.

Kahve falında bulanık derede balık tutmak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında dereden balık tutmak yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında gölde elle balık tutmak yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balığı elle tutmak huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, dertlerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında denizden elle balık tutmak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir