AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere içinde balık görmek

Kahve falında dere içinde balık görmek

Kahve falında dere içinde balık görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, bunun da geleceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, elinin darlık içinde kalacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine işaret eder.

Kahve falında dere içinde balık gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi bildiği yoldan ilerlesin veya kendi işiyle uğraşsın.

Kahve falında derenin içinde balık görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında dere içinde balık görmek kötü günleri geride bırakacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dere içinde yürümek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dere içinde ev görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında derenin içinde yılan görmek onu dinleyeceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Kahve falında dere içinde yılan görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dere içinde durmak bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında derenin içinde yürümek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir