AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan dereden geçmek

Kahve falında akan dereden geçmek

Kahve falında akan dereden geçmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına alamet eder.

Kahve falında akan dereden geçmek gördüyseniz:

  • Heyecanlı maceralara, yeni birliktelikteliklere açıksınız.

Kahve falında akan dereden geçmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına yorulur.

Kahve falında akan dereler görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan dere görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan dereden su içmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına işarettir.

Kahve falında tersine akan dere görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında dereden akan su görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, dertlerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında az akan dere görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, şansa delalettir.

Kahve falında çamur akan dere görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir