AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede yüzmek

Kahve falında derede yüzmek

Kahve falında derede yüzmek zorluk ve zahmete düşeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, ümitsizliğe, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derede yüzmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığını veya söylediğini dikkatle takip edebilirsiniz.

Kahve falında sığ derede yüzmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet eder.

Kahve falında derede ters yüzmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında temiz derede yüzmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında derede yüzmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kirli derede yüzmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında derede yüzdüğünü görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dere yüzmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında bulanık derede yüzmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir