AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık derede yüzmek

Kahve falında bulanık derede yüzmek

Kahve falında bulanık derede yüzmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık derede yüzmek gördüyseniz:

  • Maddi konuları ciddiye alıyor, risk almaktan kaçıyorsunuz veya kaçmanızda fayda var.

Kahve falında bulanık derede yüzmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında bulanık dereden geçmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık derede balık tutmak kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, başarıya giden yollarının açılacağına delalettir.

Kahve falında bulanık dereye düşmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derede bulanık su görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dereyi bulanık görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında bulanık dereye görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra işaret eder.

Kahve falında bulanık dere görmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir