AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere yüzmek

Kahve falında dere yüzmek

Kahve falında dere yüzmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, istediği arabaya bineceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında dere yüzmek gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen rahatsız edici ayrıntıları veya detayları görmezden gelmeniz büyük sorunlara neden olabilir.

Kahve falında çamurlu derede yüzmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dere suyunda yüzmek mal ve para biriktireceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derede yüzdüğünü görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında dere yüzmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, mali krize gireceğine delalet eder.

Kahve falında temiz derede yüzmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sığ derede yüzmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına delalettir.

Kahve falında derede yüzmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Kahve falında bulanık derede yüzmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir