AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahı karada görmek

Kahve falında timsahı karada görmek

Kahve falında timsahı karada görmek planların boşa gideceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, istediği makama geleceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsahı karada gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Kahve falında karada timsah görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında timsahı karada görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine yorulur.

Kahve falında gemiyi karada yürütmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, başarılarının düşeceğine inanılır.

Kahve falında karadenizi görmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında karadan gemi yürütmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine delalettir.

Kahve falında karadeniz görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına yorulur.

Kahve falında karada gemi görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karada köpekbalığı görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir