AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah derisi görmek

Kahve falında timsah derisi görmek

Kahve falında timsah derisi görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına işaret eder.

Kahve falında timsah derisi gördüyseniz:

  • Farklı tetiklemeleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında derisi yüzülmüş timsah görmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsah derisi görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında timsah derisi yüzmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru timsah görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına alamet eder.

Kahve falında timsah kavga etmek daha fazla gelir elde edeceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ormanda timsah görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde timsah görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir timsah görmek hayatının düzene gireceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir