AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan timsah görmek

Kahve falında konuşan timsah görmek

Kahve falında konuşan timsah görmek şansının kendinden yana olacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, güç kaybedeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşan timsah gördüyseniz:

  • Yakında, sizin için en önemli şeyi belirledikten sonra daha rahat ilerleyebileceksiniz.

Kahve falında konuşan timsah görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında timsah öldürmek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, hevesinin kursağında kalacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde timsah görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işaret eder.

Kahve falında timsahtan kaçtığını görmek başarılarının artacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında timsah ve köpek görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında timsah ezmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet eder.

Kahve falında timsah eti yemek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında timsah görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir