AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede kütük görmek

Kahve falında derede kütük görmek

Kahve falında derede kütük görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına tabir olunur.

Kahve falında derede kütük gördüyseniz:

  • İknada zorlanmanızın nedeni odaklanma sorunu yaşayan kişiler olabilir.

Kahve falında derede kütük görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında et kütüğü görmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kütük kırmak hak yemeyeceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kütük yakmak büyük bir kazanç elde edileceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kütük kaldırmak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, çektiği zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında asma kütüğü görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına delalet eder.

Kahve falında çam kütüğü görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, dileklerinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ağaç kütüğü görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir