AnaSayfa / Genel / Kahve falında et kütüğü görmek

Kahve falında et kütüğü görmek

Kahve falında et kütüğü görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılara neden olacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında et kütüğü gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise riskiniz artacak.

Kahve falında et kütüğü görmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine delalettir.

Kahve falında kütük yuvarlamak çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kütük kaldırmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kütük yakmak kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında çam kütüğü görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ağaç kütüğü görmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına delalet eder.

Kahve falında odun kütüğü görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kütük ev görmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir