AnaSayfa / Genel / Kahve falında kütük kırmak

Kahve falında kütük kırmak

Kahve falında kütük kırmak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kütük kırmak gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili bir adımınız belli bir hedefte ya da yönde plan dışı ilerleme anlamına gelebilir.

Kahve falında kütük kırmak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kütük ev görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kütük yuvarlamak sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda kütük görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında çam kütüğü görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde kütük görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kütük yakmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asma kütüğü görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir