AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam kütüğü görmek

Kahve falında çam kütüğü görmek

Kahve falında çam kütüğü görmek makama ve rızka sahip olacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına yorulur.

Kahve falında çam kütüğü gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce uzun uzun düşünmenizde yarar var.

Kahve falında çam kütüğü görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yanan kütük görmek daha fazla kazanç elde edeceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına inanılır.

Kahve falında derede kütük görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kütük kesmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç kütüğü görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kütük yakmak zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kütük yuvarlamak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde kütük görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, malını ve parasını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir