AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç kütüğü görmek

Kahve falında ağaç kütüğü görmek

Kahve falında ağaç kütüğü görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç kütüğü gördüyseniz:

  • Aynı şekilde diğerlerine yardım önermeniz karşı tarafın gözünde değerinizi arttırabilir.

Kahve falında ağaç kütüğü görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında çam kütüğü görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında kütük yakmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, çok büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında derede kütük görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında et kütüğü görmek kazancın artmasına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan kütük görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asma kütüğü görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kütük yuvarlamak dininden vazgeçmeyeceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir