AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma kütüğü görmek

Kahve falında asma kütüğü görmek

Kahve falında asma kütüğü görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet eder.

Kahve falında asma kütüğü gördüyseniz:

  • Kararlı tutumlarınız, rakiplerinizle boy ölçüşmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında asma kütüğü görmek işlerinden belirsizlik olacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında et kütüğü görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, umutlarının söneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanan kütük görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ağaç kütüğü görmek enerjisini toplayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kütük kesmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kütük kırmak parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında derede kütük görmek edilen duaların kabul edileceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kütük yakmak büyük bir borcun altına gireceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir