AnaSayfa / Genel / Kahve falında kütük yakmak

Kahve falında kütük yakmak

Kahve falında kütük yakmak borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kütük yakmak gördüyseniz:

  • Doğru dürüst ilerlemeyen bir planı, düzenlemeyi veya projeyi değiştirebilecek değişiklikler yapmanıza olanak tanıyacak fırsatlar bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında kütük yakmak yarar sağlamayacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odun kütüğü görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kütük ev görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde kütük görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derede kütük görmek kendisi paralayacağına, büyük zararlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asma kütüğü görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında kütük kesmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda kütük görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir