AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilim yolluk görmek

Kahve falında kilim yolluk görmek

Kahve falında kilim yolluk görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kilim yolluk gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bir probleminiz olabilir.

Kahve falında kilim yolluk görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz yolluk görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı yolluk görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yolluk yıkamak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah yolluk görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun yolluk halı görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolluk sermek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yolluk görmek rahat bir hayat sürüleceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir