AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede bebek yıkamak

Kahve falında derede bebek yıkamak

Kahve falında derede bebek yıkamak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, çok para kazanacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına delalet eder.

Kahve falında derede bebek yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yavaş yavaş harekete geçmiş ya da bazı konuları terk etmeye başlamış olabilirler.

Kahve falında derede bebek yıkamak maddi açıdan rahata erileceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında derede ayaklarını yıkamak güzelliklere rast gelineceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında derede yün yıkamak çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, planlarının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında derede halı yıkamak rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına yorulur.

Kahve falında derede elini yıkamak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine işarettir.

Kahve falında derede kilim yıkamak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, tüm keyfinin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında derede elbise yıkamak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında dere kenarında çamaşır yıkamak elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir