AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede ayaklarını yıkamak

Kahve falında derede ayaklarını yıkamak

Kahve falında derede ayaklarını yıkamak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, en büyük acılarının dineceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derede ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • İşinizi en iyi şekilde yapmalısınız.

Kahve falında derede ayaklarını yıkamak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında derede bebek yıkamak sevinçli ve güzel haberler alacağına, kafasının sakinleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derede yün yıkamak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında derede elini yıkamak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, zenginlik elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dere kenarında çamaşır yıkamak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında derede kilim yıkamak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında derede bulaşık yıkamak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derede el yıkamak umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir