AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere kenarında çamaşır yıkamak

Kahve falında dere kenarında çamaşır yıkamak

Kahve falında dere kenarında çamaşır yıkamak ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında dere kenarında çamaşır yıkamak ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında dere kenarında yılan görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dere kenarında piknik yapmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında ev görmek sağlık sorunun kalmayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Kahve falında dere kenarından geçmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dere kenarında uyumak yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında dere kenarında bebek görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, mevkilerinin yüksek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dere kenarında görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir