AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede bulaşık yıkamak

Kahve falında derede bulaşık yıkamak

Kahve falında derede bulaşık yıkamak aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında derede bulaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin davranışları veya tepkileri hiç beklenmedik türden olabilir.

Kahve falında derede bulaşık yıkamak insanlarla tartışacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulaşık tencere yıkamak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işaret eder.

Kahve falında temiz bulaşık yıkamak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının bulaşıklarını yıkamak güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında düğün bulaşığı yıkamak belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında çamaşır bulaşık yıkamak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına alamet eder.

Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında çeşmede bulaşık yıkamak sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir