AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede elini yıkamak

Kahve falında derede elini yıkamak

Kahve falında derede elini yıkamak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, rızkın artacağına inanılır.

Kahve falında derede elini yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size reddedemeyeceğiniz tekliflerle gelebilirler.

Kahve falında derede el yıkamak amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine delalettir.

Kahve falında derede elini yıkamak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında derede yün yıkamak sıkıntılı bir işe girileceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine delalet eder.

Kahve falında derede elbise yıkamak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında derede bebek yıkamak küslerin ve kırgınların barışacağına, refah içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dere kenarında çamaşır yıkamak her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında derede ayaklarını yıkamak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derede bulaşık yıkamak rahat bir hayat yaşayacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir