AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede elbise yıkamak

Kahve falında derede elbise yıkamak

Kahve falında derede elbise yıkamak maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına yorulur.

Kahve falında derede elbise yıkamak gördüyseniz:

  • Yemek konusunda abartılı davranışlarınız olabilir.

Kahve falında derede elbise yıkamak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında dere kenarında çamaşır yıkamak neşeli ve huzurlu bir geleceğe, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında derede elini yıkamak çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derede yün yıkamak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında derede halı yıkamak helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulur.

Kahve falında derede ayaklarını yıkamak çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında derede el yıkamak kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, çocuklarının fazla olacağına tabir olunur.

Kahve falında derede kilim yıkamak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir