AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede büyük balık görmek

Kahve falında derede büyük balık görmek

Kahve falında derede büyük balık görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derede büyük balık gördüyseniz:

  • Sizi sınırlayan şeyler veya kişiler var.

Kahve falında derede büyük balıklar görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalet eder.

Kahve falında derede büyük balık görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir dere görmek iyi zamanlar geçireceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında büyük dere görmek rahat nefes almaya başlayacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derede balık avlamak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dereden balık toplamak çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına işarettir.

Kahve falında derede balık görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derede balık yakalamak çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir