AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede balık yakalamak

Kahve falında derede balık yakalamak

Kahve falında derede balık yakalamak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ele geçen kazancın artacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, çevresinin genişleyeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derede balık yakalamak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında derede balık yakalamak iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, değer göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dere balığı görmek keyfe kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında dereden balık toplamak rızkının çoğalacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dere ve balık görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Kahve falında akan derede balık görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına yorulur.

Kahve falında derede balık görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında derenin içinde balık görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derede yüzen balık görmek büyük kayıplara uğrayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir