AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede büyük balıklar görmek

Kahve falında derede büyük balıklar görmek

Kahve falında derede büyük balıklar görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, varlık içinde yaşayacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, kazancının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derede büyük balıklar gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya arkadaşlarınızla katılacağınız sosyal aktiviteler özel bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında derede büyük balıklar görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derede büyük balık görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında büyük bir dere görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, sıkıntılarına ortak olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük dere görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında balıklı dere görmek rızkın da ömür boyu süreceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dereden elle balık tutmak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derede balık tuttuğunu görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derenin içinde balık görmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir