AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük dere görmek

Kahve falında büyük dere görmek

Kahve falında büyük dere görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kalp kıracağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük dere gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizi rahatlatabilecek fırsatlara kavuşabilir, ek gelir elde etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında derede büyük balık görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derede büyük balıklar görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük dere görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir dere görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işarettir.

Kahve falında susuz dere görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına inanılır.

Kahve falında derede boğulmak kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında derenin içinde yılan görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında dereden süt aktığını görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir