AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir dere görmek

Kahve falında büyük bir dere görmek

Kahve falında büyük bir dere görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında büyük bir dere gördüyseniz:

  • Tepkisel tavırlar size zarar verebilir.

Kahve falında derede büyük balıklar görmek satışların düşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir dere görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, sevilip sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük dere görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında derede büyük balık görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derenin içine düşmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi dere görmek işinin ehli olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında derede balık tutmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boklu dereye düşmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir