AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşık tencere yıkamak

Kahve falında bulaşık tencere yıkamak

Kahve falında bulaşık tencere yıkamak sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, strese gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bulaşık tencere yıkamak gördüyseniz:

  • Özel veya işinizle ilgili iş birliklerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında bulaşık tencere yıkamak işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, eşlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulaşık tencere görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına yorulmaktadır.

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Kahve falında köpüklü bulaşık yıkamak şansının açılacağına, bazen fakirlik görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında banyoda bulaşık yıkamak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işyerinde bulaşık yıkamak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşuda bulaşık yıkamak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında kahve bulaşığı yıkamak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, işlerin kara geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir